dinsdag 24 augustus 2010

Kathleen Aerts is nieuw jurylid My Name is...


Kathleen Aerts is nieuw jurylid My Name is...

Na het succesvolle format ‘My Name is Michael’ – gebaseerd op de King of Pop Michael Jackson – pakt vtm (in samenwerking met RTL 4) in het najaar uit met ‘My Name is…’.

In de jury zetelt ex-K3 zangeres Kathleen Aerts. Gedurende vijf weken zal Kathleen de prestaties van de deelnemers beoordelen. Ze zal daarbij vooral oog hebben voor de danstechnieken van de jonge garde.

“Ik zal vooral aandacht besteden aan het talent bij de kids. Al jaren leer ik zelf intensief choreografieën, heel vaak in samenwerking met enkele jonge dansertjes. Dit is niet te onderschatten”, aldus Kathleen Aerts. “Bij de volwassenen zal ik vooral letten op hun stemkwaliteit en hun uitstraling op het podium. Dit zijn twee belangrijke troeven om live op te treden voor volle zalen, iets wat zeker niet vanzelfsprekend is. Hoe dan ook, ik kijk er naar uit!”

Voormalig K3-lid Kathleen Aerts kijkt dus uit naar haar rol van jurylid in het nieuwe seizoen van de RTL 4-show My Name Is… Samen met Albert Verlinde en Erik de Zwart zal Kathleen op zoek gaan naar een jong én een volwassen talent, die net zo goed kunnen optreden als hun idool.

“Ik zal vooral aandacht besteden aan het talent bij de kids. Al jaren leer ik zelf intensief choreografieën, heel vaak in samenwerking met enkele jonge dansertjes. Dit is niet te onderschatten“, laat ze woensdag al weten.

Kathleen Aerts: “Bij de volwassenen zal ik vooral letten op huns temkwaliteit en hun uitstraling op het podium. Dit zijn twee belangrijke troeven om live op te treden voor volle zalen, iets wat zeker niet vanzelfsprekend is. Hoe dan ook, ik kijk er naar uit!”

My Name Is zal in het komend najaar elke vrijdag te zien zijn op RTL 4 en VTM.

Radiomaker Erik de Zwart en voormalig K3-lid Kathleen Aerts vormen samen met musicalproducent Albert Verlinde de jury van het tv-programma ‘My Name Is…’, dat op zaterdag 28 augustus van start gaat op RTL 4. Dat heeft RTL woensdag bekendgemaakt. In My Name Is…, het vervolg op My Name Is Michael, kruipen kinderen en volwassenen in de huid van hun favoriete artiest. Uiteindelijk winnen één volwassen en één jonge kandidaat een hoofdrol in een theater- productie van Verlinde.

Erik de Zwart zit voor het eerst in de jury van een grote RTL 4-show. “Ik vind het ontzettend leuk om voor RTL 4 op zoek te gaan naar nieuw talent. Iedereen heeft wel een idool en wat is nu mooier dan hem of haar ook echt één keer te zijn!? Als je daarmee kan laten zien én horen dat je zelf eigenlijk ook een artiest bent, is de weg naar succes voor jou open“, zegt hij.

De presentatie van My Name Is…, dat elke zaterdagavond anderhalf uur lang te zien zal zijn, is in handen van Nicolette van Dam en de Vlaamse Francesca Vanthielen.

De drie juryleden van de zoektocht 'My Name Is…', dit najaar bij vtm, zijn bekend. Niemand minder dan de voormalige K3-zangeres Kathleen Aerts neemt plaats naast de Nederlandse musicalproducent Albert Verlinde en naast radio- en televisiemaker Erik de Zwart.

Radio- en televisiemaker en ondernemer Erik de Zwart, musicalproducent en presentator Albert Verlinde en voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts beoordelen de kinderen en de volwassenen die in de huid kruipen van hun favoriete artiest.Iedereen die er net zo extravagant uit ziet als Lady Gaga, de moves van Justin Timberlake beheerst, de sexy uitstraling van Beyoncé heeft, net zo’n podiumbeest is als Madonna of de gevoeligheid van Marco Borsato kan evenaren mag naar de audities komen.

Er is wel één voorwaarde; de kandidaten moeten kunnen zingen én dansen. Francesca Vanthielen en haar Nederlandse collega Nicolette van Dam ontfermen zich over de kandidaten.

dinsdag 10 augustus 2010

Ex-K3 zangeres Kathleen Aerts is zwanger van eerste kindje!


Ex K3-zangeres Kathleen Aerts en haar echtgenoot, politieagent Steven van Hoof, verwachten hun eerste kindje.

De blondine is inmiddels drie maanden zwanger en door het dolle heen: "Het ging allemaal heel snel", vertelt Kathleen Aerts in het blad Dag Allemaal. "Ik kan niet wachten tot het baby'tje er is".

Toen Kathleen Aerts en Steven elkaar afgelopen juni in Westelo het jawoord gaven was ze al zes weken zwanger. "We wilden allebei graag een kind dus we hebben de natuur haar gang laten gaan." De geplande reis naar Zuid-Afrika heeft het koppel door de zwangerschap afgezegd. "Maar daar zitten we niet mee. We krijgen iets veel mooiers in de plaats."

In Nederland in Kathleen Aerts binnenkort weer op televisie te zien in de jury van het RTL-programma My name is...

Kathleen Aerts en haar man Steven Van Hoof verwachten dus hun eerste kind. De voormalige K3-zangeres is drie maanden zwanger. Dat meldt Dag Allemaal vandaag. Bij K3 is Kathleen vervangen door Josje Huisman, die nu samen met Karen Damen en Kristel Verbeke K3 vormen.

Kathleen Aerts trouwde twee maanden geleden met Van Hoof. 'Het ging allemaal veel rapper dan ik had verwacht', zegt de zangeres. 'Op onze trouwdag was ik zes weken ver. Kon ik ons kindje al maar in mijn armen houden.'

De zangeres geniet van haar zwangerschap. 'Ik vind zwangere vrouwen mooi. Ik heb nooit begrepen waarom sommige vriendinnen zo moeilijk deden over hun dikke buik. Ik kan niet wachten tot ik met mijn bolle buik kan pronken', weet ze.

'Ik heb veel gereisd en een carrière uitgebouwd. Nu is het tijd voor een kindje. Het kan niet snel genoeg gaan. Jammer dat een zwangerschap negen maanden duurt', lacht Kathleen Aerts.

Blijdschap alom in Westerlo want Kathleen Aerts is zwanger.

Kathleen Aerts, die twee maanden geleden in het huwelijk trad met Steven Van Hoof, was op de dag van haar huwelijk al 6 weken zwanger. Van een buikje was toen amper sprake, van liefdesgeluk des te meer.
Kathleen keek al langer uit naar een baby en het koppel besloot volgens Dag Allemaal de natuur z’n gang te laten gaan.

Kathleen heeft maar van één ding spijt: de zwangerschap duurt 9 maanden en da’s een hele tijd. Liefst van al zou ze de baby morgen al beginnen knuffelen. Geduld is een schone deugd Kathleen.

Een dikke proficiat aan de ouders en oma in wording Maria, de moeder van Kathleen. Zij zal ongetwijfeld in de wolken zijn met de komst van haar eerste kleinkind.

Ex-K3-zangeres Kathleen Aerts is zwanger van haar eerste kindje. Papa is politieagent Steven Van Hoof, met wie ze in juni in Westerlo in het huwelijksbootje stapte. Toen was de blondine al zes weken zwanger.

"Het ging allemaal heel snel", zegt ze in Dag Allemaal. "We wilden allebei graag een kind en we hebben de natuur haar gang laten gaan. Ik kan niet wachten tot het baby'tje er is."

Door de zwangerschap gaat de geplande reis van het koppel naar Zuid-Afrika nu niet door. "Maar daar zitten we niet mee. We krijgen iets veel mooiers in de plaats."

In februari nog beviel Karen Damen, 'de rosse van K3', van haar zoontje Sky.