woensdag 18 januari 2012

Kathleen Aerts mikt op K3-publiek en zingt weer voor kinderen


Kathleen Aerts mikt op K3-publiek en zingt weer voor kinderen

Hoe zou het nog zijn met Kathleen Aerts, die vóór Josje Huisman haar verving als 'de blonde van K3' door het leven ging? Bijna een jaar geleden beviel Kathleen van zoontje Lewis en nu die al wat groter is, smeedt ze weer plannen om haar zangcarrière nieuw leven in te blazen.

Nadat ze uit K3 stapte gooide Kathleen Aerts het over een andere boeg. De sexy blonde zangeres mikte op een volwassen publiek met het album Kathleen in symfony, dat een mooi succes werd. Op een gastduet met Christoff na werd het de voorbije maanden redelijk stil rond de Kempense zangeres.

In alle stilte bereidt ze echter een album voor dat in het najaar moet verschijnen. Over haar nieuwe plannen wil Kathleen Aerts nog niets kwijt, al is het zeker dat ze weer resoluut voor een kinderpubliek vanaf zes jaar gaat zingen. De nieuwe K3 meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zijn gewaarschuwd.

Kathleen Aerts, die dus vóór Josje Huisman 'de blonde van K3' was, gaat weer zingen voor het K3-publiek. Nadat Kathleen in 2009 na tien jaar uit K3 gestapt was, mikte ze even op een volwassen publiek met het album Kathleen in Symfonie.

Op een gastduet met Christoff na was het de voorbije maanden stil rond de populaire blonde ex K3 zangeres. Een jaar geleden beviel Kathleen Aerts van een zoontje, Lewis. Nu werkt ze aan een album voor kinderen vanaf zes jaar, dat dit najaar verschijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten