zaterdag 17 maart 2012

Ex K3 zangeres Kathleen Aerts heeft rolletje in nieuwe Sinterklaas film


Ex K3 zangeres Kathleen Aerts heeft rolletje in nieuwe Sinterklaas film

Zangeres Kathleen Aerts heeft een bijrolletje te pakken in de jeugdfilm Sint & Diego: De Magische Bron van Myra. Het voormalig K3-lid speelt een moeder.

Zangeres Kathleen Aerts heeft dus een mooi bijrolletje te pakken in de jeugdfilm Sint & Diego: De Magische Bron van Myra. Het voormalig K3-lid speelt de moeder van een meisje dat in een magisch avontuur verzeild raakt. Dat heeft de distributeur van de film vrijdag bekendgemaakt.

"Ik hou ervan om feestjes te bouwen voor en met kinderen", zegt de Vlaamse zangeres Kathleen Aerts over haar filmrol. "Dat ik ben gevraagd om een mooie gastrol te spelen naast Diego is ook een feestje voor mij."

De 33-jarige Kathleen Aerts speelde eerder zichzelf in de drie K3-films en was op de planken te zien in diverse musicals. In 2009 verliet ze de meidengroep.

Sint & Diego: De Magische Bron van Myra van regisseur Adel Adelson gaat over Zwarte Pieten die langzaam hun magische krachten verliezen. Daardoor komt pakjesavond in gevaar. De Sint stuurt zijn trouwe Piet Diego met zijn Elitepieten op avontuur naar de geboorteplaats van de goedheiligman in Turkije.

De opnamen van de jeugdfilm met Kathleen Aerts zijn deze week van start gegaan. De film draait vanaf 10 oktober in de bioscopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten