vrijdag 4 december 2009

Kathleen Aerts blij met zangmaatje Danny De Munk


Het voormalige K3-lid Kathleen Aerts is dolblij dat ze haar idool Danny de Munk heeft weten te strikken voor haar eerste solo-plaat. De twee zongen een duet voor Aerts album 'Kathleen in Symfonie'.

"Het is een droom die uitkomt", vertelde de zangeres vrijdag tegen Shownieuws.

De twee hadden het kennelijk naar hun zin tijdens de opnames van de videoclip. "Danny blijft altijd nog een beetje een Ciske. Het is een lieve jongen maar zijn kwajongensstreken verleert hij niet", zei de ex-K3'er Kathleen Aerts.

De opnames verliepen niet helemaal soepel. De volkszanger kampt namelijk met een ontstoken bijbal. "Danny had ontzettend veel pijn maar dat zie je helemaal niet terug in de videoclip."

Het nieuwe album met Nederlandstalige nummers ligt vanaf vrijdag in de schappen. Kathleen Aerts besloot eind maart na tien jaar af te zwaaien bij het Vlaamse kinderpoptrio. De 23-jarige Josje Huisman kwam voor haar in de plaats.

Op vrijdag 4 december staan Gabriel Rios, Jef Neve en Kobe Proesmans voor het eerst sinds een hele tijd opnieuw samen op het podium in 'Peter live'. Daarnaast krijgt Peter Van de Veire behalve Leki, Paul Michiels en ex K3 Kathleen Aerts ook de halve cast van 'Dossier K' over de vloer. Marieke Dilles, Werner De Smedt en Filip Peeters brengen hem op ideeën.

Kathleen Aerts doet het voortaan zonder K3, maar dat betekent niet dat ze bij de pakken blijft zitten. Ze schaarde een heel symfonisch orkest rond zich, herwerkte Nederlandstalige klassiekers en knapte ondertussen haar boerderijtje op. Maar klikt het wel tussen Kathleen en haar dieren? Peter vist het uit vanavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten