woensdag 9 december 2009

Kathleen Aerts in Ranking the Stars met Paul de Leeuw

Ex K3-zangeres Kathleen Aerts, Fatima Moreira de Melo en Johnny de Mol gaan deelnemen aan het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Ranking the Stars. Dat heeft BNN woensdag bekendgemaakt.

Andere deelnemers zijn ex-lama Tijl Beckand, Angela Groothuizen, Olympisch zwemmer Maarten van der Weijden en GTST-er Jette van der Meij, model Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo, zanger Thomas Berge en acteur Jan Kooijman.

Paul de Leeuw komt weer terug als presentator. De zevende editie van het programma is vanaf 18 december op de buis te zien.

De opgestapte K3-zangeres Kathleen Aerts en Johnny de Mol gaan deelnemen aan het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Ranking the Stars. Dat heeft BNN woensdag bekendgemaakt.

Samen met ex-lama Tijl Beckand, Angela Groothuizen, Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden en GTST-moeder Jette van der Meij nemen ze plaats achter de deskjes.

Ook sexy topmodel Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo, volkszanger Thomas Berge en acteur Jan Kooijman hebben toegezegd. Na een korte Ranking-sabattical is Paul de Leeuw weer terug als presentator.

Paul De Leeuw stond de eerste vier edities van het programma ook al achter de presentatiedesk, maar gaf het stokje daarna over aan Sander Lantinga en Sophie Hilbrand.

De zevende editie van het programma, waarin bekende Nederlanders moeten inschatten hoe het publiek over hen denkt, is vanaf 18 december op de buis te zien.
Paul de Leeuw is zoals bekend altijd al een groot fan van K3 en Kathleen Aerts geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten