woensdag 10 oktober 2012

ex blonde K3-zangeres Kathleen Aerts brengt nieuw album uit


ex blonde K3-zangeres Kathleen Aerts brengt nieuw album uit.    

Kathleen Aerts, de oud K3-zangeres, is volgende maand terug met nieuw werk!

Dinsdagnamiddag stelde Kathleen Aerts in primeur de cover van haar nieuw album ’Dag Sinterklaas’ voor. Ze postte de hoesfoto op haar Facebookpagina. De release van het album is voorzien voor 9 november 2012. Op de nieuwe single ’De Sinterklaas Polonaise’ hoeven we niet zo lang meer te wachten. Die single zou volgens Kathleen op 19 oktober uitkomen. Kathleen is alvast enorm tevreden.

Vanaf 24 oktober 2012 kunnen we Kathleen ook terug aan het werk zien in de bioscoop. Samen met Jada, de dochter van Marco Borsato, zal ze in de Sintfilm ‘Sint en Diego: De Magische Bron van Myra‘ spelen. Kathleen is in de film de moeder van Madelief. De film gaat over de magische kracht van het Grote Sinterklaasboek.

Kathleen Aerts coach in Junior Eurosong    
Kathleen Aerts, Ronny Mosuse en Brahim coachen elk 3 kandidaten.

Alicia & Mariam, Fabian, Guillaume & Lieselot, Jana, Jens, Laurens, Lowie, Mai-Li en de meisjesgroep Lalaladies wagen hun kans om ons land op zaterdag 1 december te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival in Nederland.

De negen acts worden begeleid door drie topcoaches, stuk voor stuk autoriteiten in de muziekwereld: Brahim, Kathleen Aerts en Ronny Mosuse. Zij nemen elk drie kandidaten onder hun hoede.

Junior Eurosong staat dit jaar in het teken van de superprofessionele à la carte opleiding die de coaches voor hun juniors hebben uitgestippeld. Hoe die eruitziet, kunnen de Ketnetters samen met presentator Niels Destadsbader in september volgen in het Junior Eurosong-magazine op Ketnet.

Maar Junior Eurosong gaat om veel meer dan de Belgische eer verdedigen of winnen. "We willen vooral dat de kinderen zich amuseren. Zowel de kinderen die deelnemen, als de kinderen die hen thuis volgen op tv en online. We willen dat iedereen zin krijgt om te zingen en dansen, en met het vrolijke groepslied Boom Boom Waka Waka zijn we al goed gestart", aldus het nethoofd van Ketnet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten