woensdag 17 februari 2010

Oud K3 collega van Kathleen Aerts Karen Damen bevallen van zoontje Sky


Oud K3 collega van Kathleen Aerts Karen Damen is zojuist bevallen van zoontje Sky.

Karen Damen (35) van K3 en Antony Van der Wee zijn woensdag de trotse ouders geworden van hun eerste kindje, Sky. Het jongetje weegt 3.080 kilogram en is 48 centimeter groot.
Moeder en zoon stellen het naar verluidt heel goed. Karen en Antony laten weten dat ze in alle rust willen genieten van hun baby en voorlopig geen interviews zullen geven.

Na het vertrekt van blonde K3 zangeres Kathleen Aerts gingen Karen Damen en Kristel Verbeke met Nederlandse Josje Huisman verder.

De zwangerschap van Karen Damen zorgde in augustus al voor ophef. Acteur Stany Crets verklapte toen in Villa Vanthilt op Eén dat de roodharige zangeres een kindje verwachtte. Samen met kijkend Vlaanderen viel ook Marcel Vanthilts mond open bij het horen van de primeur.

'Oei, dat mocht ik waarschijnlijk niet vertellen', lachte Stany Crets een beetje ongemakkelijk toen Vanthilt het blijde nieuws een tikkeltje ongelovig drie keer herhaalde, maar het kwaad was geschied.

Een dag later bevestigden Karen Damen en Antony het nieuws over de zwangerschap in een persbericht. Het koppel liet toen weten diep ontgoocheld te zijn over de manier waarop het nieuws uitlekte. 'Deze unieke kans om het mooiste nieuws uit hun leven zelf aan vrienden en familie te vertellen, krijgen ze nooit meer terug', klonk het. Eén, Marcel Vanthilt en Stany Crets verontschuldigden zich daarop uitvoerig bij het koppel.

Na haar welverdiende zwangerschapsverlof gaat K3, zonder Kathleen Aerts , maar met Karen Damen, Kristel Verbeke en nieuwe blonde Josje Huisman verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten