dinsdag 10 augustus 2010

Ex-K3 zangeres Kathleen Aerts is zwanger van eerste kindje!


Ex K3-zangeres Kathleen Aerts en haar echtgenoot, politieagent Steven van Hoof, verwachten hun eerste kindje.

De blondine is inmiddels drie maanden zwanger en door het dolle heen: "Het ging allemaal heel snel", vertelt Kathleen Aerts in het blad Dag Allemaal. "Ik kan niet wachten tot het baby'tje er is".

Toen Kathleen Aerts en Steven elkaar afgelopen juni in Westelo het jawoord gaven was ze al zes weken zwanger. "We wilden allebei graag een kind dus we hebben de natuur haar gang laten gaan." De geplande reis naar Zuid-Afrika heeft het koppel door de zwangerschap afgezegd. "Maar daar zitten we niet mee. We krijgen iets veel mooiers in de plaats."

In Nederland in Kathleen Aerts binnenkort weer op televisie te zien in de jury van het RTL-programma My name is...

Kathleen Aerts en haar man Steven Van Hoof verwachten dus hun eerste kind. De voormalige K3-zangeres is drie maanden zwanger. Dat meldt Dag Allemaal vandaag. Bij K3 is Kathleen vervangen door Josje Huisman, die nu samen met Karen Damen en Kristel Verbeke K3 vormen.

Kathleen Aerts trouwde twee maanden geleden met Van Hoof. 'Het ging allemaal veel rapper dan ik had verwacht', zegt de zangeres. 'Op onze trouwdag was ik zes weken ver. Kon ik ons kindje al maar in mijn armen houden.'

De zangeres geniet van haar zwangerschap. 'Ik vind zwangere vrouwen mooi. Ik heb nooit begrepen waarom sommige vriendinnen zo moeilijk deden over hun dikke buik. Ik kan niet wachten tot ik met mijn bolle buik kan pronken', weet ze.

'Ik heb veel gereisd en een carrière uitgebouwd. Nu is het tijd voor een kindje. Het kan niet snel genoeg gaan. Jammer dat een zwangerschap negen maanden duurt', lacht Kathleen Aerts.

Blijdschap alom in Westerlo want Kathleen Aerts is zwanger.

Kathleen Aerts, die twee maanden geleden in het huwelijk trad met Steven Van Hoof, was op de dag van haar huwelijk al 6 weken zwanger. Van een buikje was toen amper sprake, van liefdesgeluk des te meer.
Kathleen keek al langer uit naar een baby en het koppel besloot volgens Dag Allemaal de natuur z’n gang te laten gaan.

Kathleen heeft maar van één ding spijt: de zwangerschap duurt 9 maanden en da’s een hele tijd. Liefst van al zou ze de baby morgen al beginnen knuffelen. Geduld is een schone deugd Kathleen.

Een dikke proficiat aan de ouders en oma in wording Maria, de moeder van Kathleen. Zij zal ongetwijfeld in de wolken zijn met de komst van haar eerste kleinkind.

Ex-K3-zangeres Kathleen Aerts is zwanger van haar eerste kindje. Papa is politieagent Steven Van Hoof, met wie ze in juni in Westerlo in het huwelijksbootje stapte. Toen was de blondine al zes weken zwanger.

"Het ging allemaal heel snel", zegt ze in Dag Allemaal. "We wilden allebei graag een kind en we hebben de natuur haar gang laten gaan. Ik kan niet wachten tot het baby'tje er is."

Door de zwangerschap gaat de geplande reis van het koppel naar Zuid-Afrika nu niet door. "Maar daar zitten we niet mee. We krijgen iets veel mooiers in de plaats."

In februari nog beviel Karen Damen, 'de rosse van K3', van haar zoontje Sky.

1 opmerking:

  1. erg mooie foto's doe zo verder een brede smile ik vind je prima zo

    BeantwoordenVerwijderen