dinsdag 24 augustus 2010

Kathleen Aerts is nieuw jurylid My Name is...


Kathleen Aerts is nieuw jurylid My Name is...

Na het succesvolle format ‘My Name is Michael’ – gebaseerd op de King of Pop Michael Jackson – pakt vtm (in samenwerking met RTL 4) in het najaar uit met ‘My Name is…’.

In de jury zetelt ex-K3 zangeres Kathleen Aerts. Gedurende vijf weken zal Kathleen de prestaties van de deelnemers beoordelen. Ze zal daarbij vooral oog hebben voor de danstechnieken van de jonge garde.

“Ik zal vooral aandacht besteden aan het talent bij de kids. Al jaren leer ik zelf intensief choreografieën, heel vaak in samenwerking met enkele jonge dansertjes. Dit is niet te onderschatten”, aldus Kathleen Aerts. “Bij de volwassenen zal ik vooral letten op hun stemkwaliteit en hun uitstraling op het podium. Dit zijn twee belangrijke troeven om live op te treden voor volle zalen, iets wat zeker niet vanzelfsprekend is. Hoe dan ook, ik kijk er naar uit!”

Voormalig K3-lid Kathleen Aerts kijkt dus uit naar haar rol van jurylid in het nieuwe seizoen van de RTL 4-show My Name Is… Samen met Albert Verlinde en Erik de Zwart zal Kathleen op zoek gaan naar een jong én een volwassen talent, die net zo goed kunnen optreden als hun idool.

“Ik zal vooral aandacht besteden aan het talent bij de kids. Al jaren leer ik zelf intensief choreografieën, heel vaak in samenwerking met enkele jonge dansertjes. Dit is niet te onderschatten“, laat ze woensdag al weten.

Kathleen Aerts: “Bij de volwassenen zal ik vooral letten op huns temkwaliteit en hun uitstraling op het podium. Dit zijn twee belangrijke troeven om live op te treden voor volle zalen, iets wat zeker niet vanzelfsprekend is. Hoe dan ook, ik kijk er naar uit!”

My Name Is zal in het komend najaar elke vrijdag te zien zijn op RTL 4 en VTM.

Radiomaker Erik de Zwart en voormalig K3-lid Kathleen Aerts vormen samen met musicalproducent Albert Verlinde de jury van het tv-programma ‘My Name Is…’, dat op zaterdag 28 augustus van start gaat op RTL 4. Dat heeft RTL woensdag bekendgemaakt. In My Name Is…, het vervolg op My Name Is Michael, kruipen kinderen en volwassenen in de huid van hun favoriete artiest. Uiteindelijk winnen één volwassen en één jonge kandidaat een hoofdrol in een theater- productie van Verlinde.

Erik de Zwart zit voor het eerst in de jury van een grote RTL 4-show. “Ik vind het ontzettend leuk om voor RTL 4 op zoek te gaan naar nieuw talent. Iedereen heeft wel een idool en wat is nu mooier dan hem of haar ook echt één keer te zijn!? Als je daarmee kan laten zien én horen dat je zelf eigenlijk ook een artiest bent, is de weg naar succes voor jou open“, zegt hij.

De presentatie van My Name Is…, dat elke zaterdagavond anderhalf uur lang te zien zal zijn, is in handen van Nicolette van Dam en de Vlaamse Francesca Vanthielen.

De drie juryleden van de zoektocht 'My Name Is…', dit najaar bij vtm, zijn bekend. Niemand minder dan de voormalige K3-zangeres Kathleen Aerts neemt plaats naast de Nederlandse musicalproducent Albert Verlinde en naast radio- en televisiemaker Erik de Zwart.

Radio- en televisiemaker en ondernemer Erik de Zwart, musicalproducent en presentator Albert Verlinde en voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts beoordelen de kinderen en de volwassenen die in de huid kruipen van hun favoriete artiest.Iedereen die er net zo extravagant uit ziet als Lady Gaga, de moves van Justin Timberlake beheerst, de sexy uitstraling van Beyoncé heeft, net zo’n podiumbeest is als Madonna of de gevoeligheid van Marco Borsato kan evenaren mag naar de audities komen.

Er is wel één voorwaarde; de kandidaten moeten kunnen zingen én dansen. Francesca Vanthielen en haar Nederlandse collega Nicolette van Dam ontfermen zich over de kandidaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten