woensdag 18 november 2009

Ex K3 Kathleen Aerts: Eerste solo album en concert tour


Sony Music Entertainment Belgium brengt op 30 november het eerste solo album van Kathleen Aerts, ex K3, uit. De CD draagt de titel "Kathleen In Symfonie" en het wordt een volledig Nederlandstalig album.

Nadat het contract werd ondertekend wil Erik Vink, MD van Sony Music Entertainment daar het volgende over kwijt: "Wij zijn als echte muziekliefhebbers voor de volle 100 procent overtuigd van de kracht en het potentieel van Nederlandstalig repertoire.

Na het gigantisch succesverhaal dat Kathleen Aerts met K3 heeft geschreven volgt ze nu haar muzikale hart en wij zijn verheugd dat ze dit samen met Sony Music wil doen."

"Vermits Sony Music met haar live divisie Stageplan ook een sterke live expertise in huis heeft is het niet meer dan logisch dat ook de concert tour van Kathleen Aerts in 2010 door ons wordt georganiseerd.

Bovendien kan Sony Music samen met Kathleen Aerts een echt Benelux verhaal schrijven want de CD komt gelijktijdig uit in Nederland en ook de tour zal in 2010 naast de Vlaamse zalen ook heel wat Nederlandse zalen aandoen," gaat Erik Vink verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten