vrijdag 27 november 2009

Kathleen Aerts zingt duet met Danny De Munk


Ex K3 Kathleen Aerts brengt op 27 november haar eerste soloplaat "Kathleen in Symfonie" uit. Onlangs werd gemeld dat Kathleen in duet gaat met een bekende Nederlander. De keuze is dus gevallen op Danny De Munk, en niet Marco Borsato. Hij zingt met de ex-K3 zangeres een Nederlandse bewerking van het lied 'Something stupid'.

Op het debuutalbum is alleen plaats voor de mooiste Nederlandstalige liedjes en niet voor haar successingle "Zumba Yade". "Something stupid" was reeds een grote hit voor Frank en Nancy Sinatra, maar we kennen het nummer vooral in de versie van Robbie Williams en Nicole Kidman. Kathleen Aerts en Danny De Munk nemen van het lied een Nederlandstalige versie op.

'Kathleen in Symfonie' zal twaalf Nederlandstalige liedjes bevatten en de muziek wordt verzorgd door een Belgisch symfonisch orkest. Het duet met Danny De Munk wordt de eerste single. De voormalige kindster uit 'Ciske De Rat' zingt met Kathleen Aerts een Nederlandse bewerking van 'Something Stupid'.

Op het album van Kathleen Aerts kunnen we nog nummers aantreffen als als "Een beetje vrede" van Nicole, "Samen zijn" van Willeke Alberti, "Een roosje mijn roosje" van Conny Vandenbos en 'Visite' van Lenny Kuhr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten