zondag 15 november 2009

Kathleen Aerts (Ex K3) bij Peter Live


Kathleen Aerts, die afgelopen maart opstapte uit K3, doet een markant boekje open over de meidengroep in haar nieuwe boek Mijn leven als K1. K3 blijkt een 'geoliede marketingmachine' te zijn waar niets aan het toeval is overgelaten, zo vertelt Kathleen tegenover ZijOnline.

Ook bleek K3 niet alleen voor kinderen op te treden, maar ook om papa's op te geilen. K3 moest van hun manager Gert Verhulst (van Samson en Gert) per se in korte strakke rokjes optreden: Kathleen Aerts: "Gert had dat wel in de smiezen, denk ik: hij was een groot pleitbezorger van de korte rokjes. Zijn slogan was: 'Ik wil blote benen en borsten zien!' Hij vond het maar niks, als we lange broeken aanhadden. 'De papa's moeten er ook iets aan hebben', zei Gert."

Toch vond sexy Vlaamse babe en ex-K3 Kathleen Aerts het niet erg om met mannen in het publiek te flirten: "Omgekeerd keken wij óók wel naar die papa’s. We hadden een soort gebarentaal afgesproken, voor als we op het podium stonden, waarmee we elkaars aandacht op bepaalde interessante exemplaren in het publiek konden vestigen."

Toch zorgden de dames er altijd voor dat iedereen in het publiek tevreden bleef. Kathleen Aerts: "Tijdens het solostukje van één van onze liedjes, 'Pa-pa-pa', ging ik de zaal in, en dan koos ik er natuurlijk niet de lelijkste uit. Maar dan lachte ik, ter compensatie, altijd even heel lief naar de bijbehorende mama."

K3 bleek niet alleen maar pret en een geldmachine te zijn; Kathleen Aerts was in 2005 zeven maanden depressief na de dood van haar vader. Afgelopen weekend werd in de show K2 zoekt K3 de vervanger van Kathleen bekend, de blonde nieuwe K3 Josje Huisman.

Op vrijdag 3 oktober geeft Eén de aftrap voor Peter live, een muziektalkshow met Peter Van de Veire als gastheer. Goede muziek, interessante gesprekken, de typische Van de Veire-touch en dat alles 100% live.

‘Peter live’ krijgt elke week vijf artiesten over de vloer. De show laat zich leiden door de actualiteit en gaat op zoek naar internationale artiesten op doorreis, zoals Amy McDonald of Katie Melua. Daarnaast ontvangt ‘Peter live’ gevestigde waarden zoals Clouseau, Milow, De Kreuners en Helmut Lotti en mag ook de nieuwste talk of the town komen laten zien wat hij of zij waard is.

De muzikale gasten worden professioneel begeleid door een stevige liveband, aangevoerd door Miguel Wiels. Met de nodige interactie tussen Peter Van de Veire en Miguel Wiels – Wiels, geef me eens een vette beat! – loopt de muziek als een spetterend vuur door de show.

Van de Veire wil van de artiesten meer weten dan de titel van hun nieuwste single of de naam van hun laatste lief. Zijn nieuwsgierigheid en zijn liefde voor muziek doen hem dieper graven dan de gemiddelde talkshowpresentator. Verder stuurt hij wekelijks een reporter op pad om de muziekindustrie te verkennen. Wie dat is, blijft nog even een verrassing.

Daarnaast mag je in ‘Peter live’ elke week minstens één markant muziekfilmpje verwachten. Dat kan zowel een sfeerreportage van een parochiaal metalfeest als een portret van Bryan Adams zijn, zolang de muziek maar centraal staat. Deze week de blonde ex K3 zangeres Kathleen Aerts in de keuken!

Nu ze weg is bij Karen Damen en Kristel Verbeke, de overgebleven K3 zangeressen, zoekt Kathleen Aerts haar eigen weg in de showbizz. Een muzikale weg welteverstaan, want blijkbaar zijn er heel wat mensen die de 31-jarige blondine ook andere dingen willen zien doen.

'Het klopt dat ik onlangs gevraagd werd om het gezicht van een lingeriemerk te worden,' zegt Kathleen Aerts. 'En ja, P-Magazine vroeg me ook om in bikini te poseren voor hun badpakkenspecial. Maar sorry, ik doe dat soort dingen niet en ik zie het mezelf ook nooit doen.' Ook Playboy zou al interesse hebben getoond in een naakt fotoshoot voor het mannenblad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten